Kontakt Telefon: 076 226 44 97 E-mejl: info@violeta.se

Vi är två systrar som länge har skapat vackra blomdekorationer åt brudpar. Under en längre tid hade vi gjort bröllopsdekorationer åt vänner och bekanta. Sedan bestämde vi oss för att satsa på detta på heltid. Vi älskar det vi gör och har stor passion för allt vad detta innebär!

Jeanette & Jennifer

Violeta, Bröllop & Festdekorationer

Vi ger personlig service därför att det är viktigt för oss att brudparet får det som de vill ha och har drömt om. Vi vill att ni ska bli nöjda och glada när ni ser vad vi har skapat åt er. Alla detaljer är viktiga, varje band och varje pärla eller strass är väl genomtänkta. Varje kreation vi skapar är speciellt utformad och uttänkt åt paret vi arrangerar åt.

 

Violeta & Jeanette
Vår mamma & Violeta

Vi valde att döpa företaget efter vår moster Violeta Vergara. Hon har alltid varit en stor inspiration för oss! Speciellt inom färg, form och dekoration. Dessutom är Violeta både en blomma och en färg, vilket är helt fantastiskt passande!

Nu har vi även våra underbara praktikanter som engaskerar sig underbart fint i vårt arbete! Isabella, Ailine, Natalie, Micaela och Nicole. De har lärt sig arbetet och tycker att det är jätte roligt! Vi har verkligen blivit som en liten familj här på Violeta! Tack tjejer!

Isabella
Natalie
Jeanette, Nicole, Micaela & Isabella
Nicole
Jeanette & Isabella

Copyright © All Rights Reserved Telefon: 0762264497 E-mejl: info@violeta.se